Tuning systemer

Hvordan får jeg tuningen inn i kjøretøyet?


Våre tuning systemer fungerer slik at når du bestiller tuning hos oss, så kan du hente enheten ut hos oss, eller få den tilsendt hjem. Du kobler enheten til bilen via diagnosekontakten (OBD2 hos de fleste), leser ut originalfil.


Da leser enheten ut en kopi av originalfila som ligger i bilen. Deretter laster du ned et klient program på din datamaskin som kommuniserer med enheten.

Laster fila ned til din datamaskin og går på nettet og laster den opp til oss, ila kort tid vil du få melding om at tuningfila er klar til nedlastning. Denne laster du ned til din datamskin, laster den inn på enheten via klient programmet, deretter kobler du enheten til kjøretøyet og skriver inn tuningfila, alt gjort på noen få minutter. 


Du kan når som helst koble enheten til bilen og velge originalt oppsett eller tuning oppsett akkurat slik du ønsker. Dette deg som sluttbruker den absolutte frihet til å velge mellom originalt oppsett eller tuning oppsett når du selv ønsker det.


OBS!


Vi anbefaler deg å legge inn original fil før servicer på verksted, dette fordi:

i noen tilfeller oppdaterer verkstedet motorstyringsenheten med ny programvare, dersom tuning oppsettet ligger inne da vil tuningen gå tapt. Er den derimot satt til originalt oppsett på forhånd, kan du lese ut den nye originalfila slik at du har den på enheten, og så velge å skrive inn tuning oppsettet igjen.Hva følger med i eska?


I eska sammen med tuningenheten følger det med en 1-2-3 guide for hvordan man går fram når man skal ta i bruk utstyret, kabel for å bruke mellom bil og enhet, samt en usb-kabel for kommunikasjon mellom enhet og din datamaskin.


Vi er behjelpelig med alt dette om man ikke skulle føle seg trygg på å gjøre dette selv!


Pris for programmering og opp/nedlastning av filer på Tromsøya er 900kr. De aller fleste som har brukt litt datamaskin får dette til, og i noen tilfeller sender sluttbruker fila pr. mail til oss så ordner vi med opplastning og nedlastning og sender tuning fil i retur pr mail.


Bare å ta kontakt via kontakt skjema i tuning fanen ved spørsmål ang tuning så hjelper vi deg!